Ρεγκραγκί: «Είμαστε ο Ρόκι Μπαλμπόα του Μουντιάλ»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Μαρόκου, συνεχίζει να δει το δικό του όνειρο μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, μετά και την πρόκριση επί της Πορτογαλίας, που τους έστειλε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Γουαλίντ Ρεγκραγκί βλέπει το δημιούργημά του, την Εθνική του Μαρόκου, να συναρπάζει σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και να συνεχίζει να ονειρεύεται ακόμη περισσότερα, μετά και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Γαλλία ή Αγγλία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ομάδας του Φερνάντο Σάντος και χαρακτήρισε την ομάδα του ως τον Ρόκι Μπαλμπόα του τουρνουά, καθώς όλοι θέλουν να τους στηρίξουν, για τη δουλειά και την αφοσίωση, που δείχνουν.//

Αναλυτικά ανέφερε:

«Όταν βλέπεις τον Ρόκι Μπαλμπόα, θέλεις να στηρίζεις τον Ρόκι για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή του, εμείς είμαστε ο Ρόκι Μπαλμπόα αυτού του Μουντιάλ. Διασκεδάζουμε, είμαστε η ομάδα που όλοι αγαπούν σε αυτό το Μουντιάλ επειδή δείχνουμε πως ακόμα και όταν δεν έχεις τεράστιο ταλέντο, εάν έχεις επιθυμία και παίζεις με την καρδιά σου και με πίστη, μπορείς να φέρεις μεγάλα αποτελέσματα.

Κάποιοι θα μιλήσουν για θαύμα, όμως εμείς έχουμε πάρει νίκες χωρίς να δεχτούμε γκολ απέναντι σε Βέλγιο, Ισπανία και Πορτογαλία και αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Μπορούμε να ονειρευόμαστε, γιατί να μην ονειρευόμαστε την κατάκτηση του Μουντιάλ; Έχουμε ήδη αποκλείσει μερικές από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο: όποιος και αν βρεθεί στο δρόμο μας τώρα δεν θα είναι εύκολο να μας νικήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ