Ρεγκραγκί: «Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του στον ημιτελικό απέναντι στη Γαλλία, παρά τον αποκλεισμό, δήλωσε ο τεχνικός του Μαρόκου, ο οποίος στάθηκε και στις σημαντικές απουσίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Το… παραμύθι του Μαρόκου στο Μουντιάλ 2022 έφτασε στο τέλος του, καθώς η Γαλλία με τη νίκη της με 2:0 απέκλεισε τους Βορειοαφρικανούς στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός της ομάδας, Γουαλίντ Ρεγκραγκί, εμφανίστηκε περήφανος που οι παίκτες του έδωσαν το 100% και σημείωσε πως δεν θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό έχοντας σπαταλήσει το πρώτο μέρος.

«Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε μερικούς τραυματισμούς, χάσαμε τον Αγκέρ στο ζέσταμα, τον Σαΐς και τον Μαζραουί στο ημίχρονο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Γαλλία, το παραμικρό λάθος μπορεί να τιμωρηθεί. Δεν θα μπορούσαμε να πάμε στον τελικό έχοντας σπαταλήσει το πρώτο μέρος. Πήγαμε πολυ καλύτερα στην επανάληψη αλλά το δεύτερο γκολ μας σκότωσε. Ο αποκλεισμός δεν αφαιρεί όσα δώσαμε μέχρι εδώ», δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ