Ράις: «H καλύτερη ομάδα έχασε απόψε»

 

Ο μέσος της Γουέστ Χαμ, με δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Γαλλία στα προημιτελικά εμφανίστηκε απογοητευμένος, ενώ εξέφρασε και τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Απόλυτη στήριξη στον προπονητή του εξέφρασε ο Ντέκλαν Ράις, μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη Γαλλία στα προημιτελικά, ρίχνοντας το βάρος της ήττας στους παίκτες. Τόνισε πως ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, ενώ για την τακτική δήλωσε πως ήταν σωστή και πως ο Σάουθγκεϊτ, διάβασε σωστά το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

«Δεν νιώθαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά ήταν αρκετή για να νικήσουμε την Γαλλία. Εκτός από τα δύο γκολ τους, δεν θυμάμαι να δημιούργησαν κάτι σημαντικό. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, αλλά τελικά, εμείς είμαστε που χάσαμε και επομένως είμαστε υπεύθυνοι για αυτήν την ήττα. Η ομάδα διαθέτει νεαρούς παίκτες και πολλούς καλούς παίκτες. Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη ομάδα έχασε απόψε, και αυτό αποδεικνύει το επίπεδό μας. Βρίσκουμε ένα επίπεδο όπου ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει ξανά σε εμάς. Για αρκετά χρόνια αυτό δεν υπήρχε, οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για εμάς, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε. Γιατί τελικά, το διεθνές ποδόσφαιρο κρίνεται από την επιτυχία. Ελπίζω να μείνει ο προπονητής. Λέγονται πολλά. Υπάρχουν πολλές άδικες κριτικές. Δεν φταίει αυτός απόψε. Η τακτική ήταν σωστή, παίξαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί, σταματήσαμε τον Εμπαπέ. Υπήρξαν δύο γκολ κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν φταίει ο προπονητής αλλά οι παίκτες».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ