“Πρέπει” για τα φαβορί

Η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση συνεχίζεται και στη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του πέμπτου και έκτου ομίλου. Φαβορί οι τέσσερις ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί.

12:00 Μαρόκο – Κροατία

Πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνει η ομάδα του Λούκα Μόντριτς. Η Κροατία, που είναι ένα από τα δύο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης του έκτου ομίλου αντιμετωπίζει το Μαρόκο, στο παιχνίδι που ανοίγει η αυλαία της ημέρας. Από την άλλη, το συγκρότημα από την Αφρίκη, δεν έχει να χάσει πολλά, αλλά αναζητά βαθμό ή βαθμούς για να έχει ελπίδες πρόκρισης από έναν απαιτητικό όμιλο.

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία

Στο παιχνίδι που ανοίγει η αυλαία του πέμπτου ομίλου, το φαβορί για την πρωτιά Γερμανία, αντιμετωπίζει την Ιαπωνία. Τα “πάνσερ” θέλουν τη νίκη και μία πειστική εμφάνιση για να δείξουν από νωρίς τις προθέσεις τους στο… γκρουπ. Από την άλλη, οι Ασιάτες γνωρίζουν την δυσκολία της αποψινής αναμέτρησης, αφού το αποψινό παιχνίδι γι’ αυτούς δεν χαρακτηρίζεται ως… κυκλωμένο.

18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα

Για τον ίδιο όμιλο, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα. Η “φούριας ρόχας” που είναι μαζί με την Γερμανία τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αντιμετωπίζουν την σκληροτράχηλη ομάδα από την Αμερική θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ.

21:00 Βέλγιο – Καναδάς

Με το παιχνίδι για τον έκτο όμιλο, ανάμεσα σε Βέλγιο και Καναδά, πέφτει η αυλαία της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Βέλγοι, με το ρόστερ και την ποιότητα που διαθέτουν είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη στο αποψινό παιχνίδι, σε έναν όμιλο που οι ίδιοι μαζί με τους Κροάτες έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκτός για τους τυπικά γηπεδούχους, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Ρομέλου Λουκάκου.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ