Ο Τάπια δεν έχει αμφιβολίες για το μέλλον του Σκαλόνι

 

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, επιβεβαίωσε αυτή τη Δευτέρα (26/12) ότι δεν αμφιβάλλει για τη συνέχεια του προπονητή της “αλμπισελέστε” ενόψει ορισμένων φημών που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να είναι προπονητής της Εθνικής Αργεντινής», είπε ο πρόεδρος της αργεντίνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Κυβερνητικό Μέγαρο στην επαρχία του Σαν Χουάν, τη γενέτειρα του, όπου πήγε να εκπληρώσει μια υπόσχεση που είχε δώσει ο ίδιος μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Κλαούντιο “Τσίκι” Τάπια τόνισε ότι, μόλις ο προπονητής επιστρέψει στην Αργεντινή από ένα έκτακτο ταξίδι που έπρεπε να κάνει τις τελευταίες ώρες, θα οριστικοποιήσουν τη συμφωνία ώστε ο Λιονέλ Σκαλόνι να συνεχίσει να είναι στο τιμόνι της εθνικής Αργεντινής.

«Ο Σκαλόνι είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας. Είμαστε και οι δύο άντρες του λόγου μας, δώσαμε τα χέρια, είπαμε ναι ο ένας στον άλλον. Ταξιδεύει γιατί το ένα αγόρι του δεν είχε διαβατήριο και επιστρέφει εδώ στην Αργεντινή και μόλις έρθει, θα το τελειώσουμε γιατί είναι αυτό που μιλούσαμε μέχρι χθες», είπε ο Τάπια.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το έργο γιατί υπάρχει αντικαταστάτης για πολύ καιρό ακόμα και το καλύτερο προπονητικό επιτελείο στον κόσμο, γιατί το έχουν δείξει», πρόσθεσε ο πρόεδρος της AFA.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ