Ο Πελέ απάντησε στην ευχή του Εμπαπέ

 

Ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, πέρασε ξανά μία περιπέτεια με την υγεία του τις τελευταίες ημέρες, όμως η κατάστασή του δείχνει να βελτιώνεται, αφού απάντησε και στις ευχές του Γάλλου σούπερ-σταρ.

Ο Πελέ είχε μπει στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, με τις εκτιμήσεις των γιατρών να μην είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές, για την κατάσταση της υγείας του. Οι εκτιμήσεις αυτές ανετράπησαν τις τελευταίες ημέρες, με τον Βραζιλιάνο θρύλο να δείχνει, πως συνέρχεται.

Αυτό γίνεται πιο φανερό, από την απάντηση που έδωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην ευχή του Κιλιάν Εμπαπέ για να αναρρώσει. Ο Γάλλος σούπερ-σταρ είχε γράψει: «Προσευχόμαστε για το βασιλιά», κάτω από δημοσίευση, που περιείχε το πανό, που σήκωσαν οι παίκτες της Βραζιλίας, μετά την πρόκριση επί της Νότιας Κορέας.

Η απάντηση, που πήρε από τον Πελέ, είχε φυσικά τις ευχαριστίες του Βραζιλιάνου, αλλά και την ευχή να σπάσει και άλλο ρεκόρ του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σε ευχαριστώ Κιλιάν Εμπαπέ. Θα χαρώ να σε δω να σπας ένα ακόμα από τα ρεκόρ μου σε αυτό το Μουντιάλ, φίλε μου».//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ