Μεξικανός δημοσιογράφος: «Ο Μέσι είναι αποτυχημένος, έχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο»

 

Ο Άλβαρο Μοράλες, υποβαθμίζει την επιτυχία και την καριέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ γενικότερα, αναφέροντας πως ο Πελέ έχει τρία Μουντιάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει Euro και περισσότερα Champions League, τονίζοντας πως αυτό είναι πιο δύσκολο.

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος, δεν πιστεύει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, αναφέροντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατέχει αυτό τον τίτλο. Ο 35χρονος σούπερ σταρ τη Παρί, κατάφερε να κατακτήσει και τον μοναδικό τίτλο που του έλειπε, το Παγκόσμιο Κύπελλο, τραβώντας πάνω του όλα τα φώτα της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο, ο Άλβαρο Μοράλες είχε τελείως διαφορετική άποψη και αρχικά τον συνέκρινε με τον Πελέ, δηλώνοντας: «Ο Μέσι έχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ο κόσμος λέει τώρα ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά είναι μια αποτυχία. Ο Πελέ πρέπει να γελάει, με τα τρία του Παγκόσμια Κύπελλά».

Στη συνέχεια “έστεψε” τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο στην ιστορία, αναφέροντας: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος, κέρδισε το Euro, το οποίο είναι πιο δύσκολο να το κερδίσει κανείς, και έχει περισσότερα Champions League».//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ