Λούλα: «Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια για την επιλογή του Κατάρ»

 

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Βραζιλίας, δήλωσε ότι δεν είναι πλέον ώρα να κριθεί η επιλογή της χώρας από τη Μέση Ανατολή, για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο αρχίζει την Κυριακή (20/11).

Το μήνυμα του νέου προέδρου της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Δεν ξέρω ποια ήταν τα κριτήρια για την επιλογή του Κατάρ. Τέλος πάντων, δεν εναπόκειται σε εμάς να κρίνουμε τα κριτήρια. Η επιλογή έχει γίνει, έχει αποφασιστεί» δήλωσε στη Λισαβόνα, μετά από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και συνέχισε:

«Οι αποστολές έχουν συγκεντρωθεί, όλες έχουν αρχίσει προπονήσεις. Αυτό που θέλουμε είναι οι ποδοσφαιριστές να παίξουν καλά, για να προσφέρουν θέαμα σε όλους εμάς».

Ακόμη τόνισε ότι πιστεύει πως η χώρα του μπορεί να κατακτήσει το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο: «Είκοσι χρόνια μετά ήρθε η ώρα η Βραζιλία να ξαναγίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια. Πρώτον, γιατί κάποιες σημαντικές εθνικές ομάδες δεν πάνε καλά. Δεύτερον, επειδή μια χώρα τέσσερις φορές πρωταθλήτρια δεν πάει (σ.σ. στο Κατάρ), που είναι η Ιταλία. Τρίτον, επειδή ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παίζει πια όπως πριν από 15 χρόνια».//

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ