Λεβαντόφσκι: «Δώσαμε ό,τι είχαμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό»

Ο Πολωνός επιθετικός, μετά τον αποκλεισμό της χώρας του από τη συνέχεια του Μουντιάλ 2022, εξέφρασε την απογοήτευσή του, τονίζοντας όμως πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έδωσαν ότι είχαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Αν δούμε ολόκληρο το ματς, μπορούμε να πούμε πως δώσαμε ό,τι είχαμε. Παλέψαμε και δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Κρίμα που δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις της Γαλλίας και μετά το γκολ που δεχθήκαμε, προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Μας έλειπαν κάποια πράγματα, ειδικά στις φάσεις που δεχθήκαμε τα γκολ».

Για το που κρίθηκε το αποτέλεσμα: «Το πρώτο γκολ ήταν το χειρότερο. Σε εκείνη την περίοδο του αγώνα είχαμε οπισθοχωρήσει πολύ στο γήπεδο και οι Γάλλοι το εκμεταλλεύτηκαν. Τους δώσαμε πολλούς χώρους».

Για το αν θέλει να παίξει και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Αυτό είναι πολύ μακριά και πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν. Θέλω να χαίρομαι το παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για μένα. Όταν παίζουμε επιθετικά το απολαμβάνω περισσότερο, αλλά όταν αρκούμαστε στο να αμυνόμαστε, δεν το χαίρομαι».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ