Κριστιάνο: «Ο καιρός είναι σύμβουλος για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του»

 

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο CR7, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το όνειρο της κατάκτησης ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου έσβησε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ίδιο να στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χρόνο, που είναι καλός σύμβουλος για κάθε έναν να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί του κάσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε παρουσίες μου σε Μουντιάλ πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και υποστηριζόμενος από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Άφησα όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Ποτέ δεν εγκατέλειψα έναν αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Όμως δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν σταμάτησε ποτέ.

Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ