Κεϊρόζ: «Δεν θέλουμε να μας υποστηρίζουν μόνο στις νίκες»

 

Δυσαρεστημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ιράν, μετά τη βαριά ήττα από την Αγγλία με σκορ 6:2 για την 1η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα ανακάμψει μετά τη βαριά ήττα με 6:2 από την Αγγλία, εξέφρασε ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι δεν επιθυμεί την υποστήριξη εκείνων οι οποίοι είναι δίπλα στην ομάδα του Ιράν μόνο στα θετικά αποτελέσματα, προτρέποντας τους να μείνουν στο σπίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 69χρονου τεχνικού

«Ήταν μια ήττα εντός προγράμματος η οποία ουσιαστικά δεν αποδεικνύει τίποτα για εμάς. Στοχεύουμε στη νίκη απέναντι στην Ουαλία και τις ΗΠΑ.
Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες, είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούμε. Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν χρειαζόμαστε τους οπαδούς που υποστηρίζουν την ομάδα μόνο όταν κερδίζουμε, μπορούν να μείνουν στο σπίτι».//

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ