Η παθιασμένη ομίλια του Εμπαπέ στο ημίχρονο του τελικού (video)

Ο Γάλλος σταρ ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη και στα αποδυτήρια, καθώς τα λόγια του στην ανάπαυλα του τελικού, άλλαξαν την αγωνιστική συμπεριφορά της Γαλλίας και έφερε το ματς στα ίσα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πραγματοποίησε μία ηγετική και παθιασμένη ομιλία στο ημίχρονο του απίθανου τελικού του Μουντιάλ 2022 και φρόντισε να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του, για τη διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος, που οδήγησε στο ματς μέχρι και στα πέναλτι.

Αρχικά, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έβαλε τις φωνές στους παίκτες του και στη συνέχεια ακολούθησε η ομίλια του Γάλλου σταρ, η οποία έμοιαζε να ξύπνησε τους “τρικολόρ” για την καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά του δεύτερου ημιχρόνου. Χαρακτηριστικά, ο Εμπαπέ άρχισε να λέει: «Δεν μπορούμε να τα κάνουμε χειρότερα! Είναι ένας τελικός Μουντιάλ. Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο παιδιά, είναι το παιχνίδι μιας ζωής! Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να κάνουμε χειρότερα από αυτό που κάναμε».

Εν συνεχεία, είπε: «Επιστρέφουμε στο γήπεδο και είτε τους αφήνουμε να παίξουν, είτε βάζουμε λίγη ένταση, μπαίνουμε στις μονομαχίες και κάνουμε κάτι άλλο, παιδιά. Είναι τελικός Μουντιάλ! Είμαστε πίσω με δύο γκολ. Μπορούμε να επιστρέψουμε! Παιδιά, αυτό συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια»!». Παράλληλα, ο Στιβ Μανταντά πήρε τον λόγο και είπε: «Τώρα παιδιά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, χάνουμε 2-0. Ολοι το έχουμε κάνει μια φορά, γυρίστε το παιχνίδι. Και είναι δυνατόν. Αλλά πρέπει να μπείτε στο γήπεδο, διαφορετικοί».//

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ