Η FIFA άνοιξε φάκελο για τον προημιτελικό Ολλανδία-Αργεντινή

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή κίνησε διαδικασίες κατά των Ομοσπονδιών Ποδοσφαίρου της “αλμπισελέστε” και των “οράνιε” για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο ο Ματέου Λαόθ μοίρασε 16 κίτρινες κάρτες.

Ο προημιτελικός ανάμεσα σε Αργεντινή και Ολλανδία, πέρα από θέαμα, είχε και πολλή ένταση, ενώ ο Λιονέλ Μέσι είχε παράπονα από τον Ισπανό διαιτητή. Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τη λήξη της αναμέτρησης, η FIFA ανακοίνωσε ότι έχει ανοίξει φάκελο εναντίον των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της FIFA:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA κίνησε διαδικασία κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αργεντινής για πιθανές παραβιάσεις των άρθρων 12 (Ακατάλληλη συμπεριφορά παικτών και αξιωματούχων) και 16 (Τάξη και ασφάλεια σε αγώνες) του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA Ολλανδίας vs. Αργεντινή, αγώνας που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έχει κινήσει διαδικασία κατά της Ολλανδικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για πιθανές παραβάσεις του άρθρου 12 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA σε σχέση με τον ίδιο αγώνα».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ