Γοδίν: «Η Ουρουγουάη υπάρχει για να κερδίζει»

Ο αρχηγός της “Σελέστε” μίλησε για τους αντιπάλους της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή αλλά και για τους στόχους που έχουν θέσει. 

Φτάνοντας ολοένα και πιο κοντά στην έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα του Κατάρ, οι παίκτες που θα ταξιδέψουν, αρχίζουν και μπαίνουν στο κλίμα με δηλώσεις όπως αυτές του Ντιέγκο Γοδίν, αρχηγού της εθνικής Ουρουγουάης. Μεταξύ άλλων τόνισε, πως η χώρα του έχει και πάλι υψηλούς στόχους, ενώ για την αποστολή υποστήριξε πως οι “παλαιότεροι” θα εγκλιματίσουν τους νεότερους που βρίσκονται εκεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Η Ουρουγουάη είναι εδώ για να κερδίζει πάντα, σε όποιο τουρνουά και αν αγωνιζόμαστε είναι “υποχρεωτικό” να κερδίζουμε οποιονδήποτε αγώνα, αυτό επιβάλλει η φανέλα και η ιστορία μας. Η αποστολή μας απαρτίζεται από νέους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, η πρώτη αγωνιστική των ομίλων θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια. Έχουμε παίκτες που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, είναι πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ