ΦΩΤΟρεπορτάζ από το “θρίαμβο” του Ιράν

 

Το σύνολο του Κάρλος Κειρόζ δικαιώθηκε στο 90+7′  και επιβλήθηκε με 2:0 της Ουαλίας, ωστόσο την παράσταση έκλεψαν και διάφορα… στιγμιότυπα από την κερκίδα του γηπέδου.

Το Ιράν ήταν καλύτερο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαιώθηκε στο 90+7′ όταν και βρήκε το νικητήριο τέρμα και έλυσε τον “γόρδιο δεσμό” της άμυνας της Ουαλίας, ενώ στιγμές αργότερα σκόραρε και πάλι για το τελικό 2:0, μπαίνοντας σε… τροχιά πρόκρισης.

Μπορεί όμως η Εθνική ομάδα του Ιράν να πανηγύρισε ένα σημαντικό κατόρθωμα, ωστόσο η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα με τις διαδηλώσεις που δεσπόζουν για τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμίνι, δεν άφησαν ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, υπήρχαν γυναίκες στις κερκίδες του γηπέδου, οι οποίες είτε μα κάποιο πανό, είτε με κάποιο μήνυμα στις μπλούζες τους, ήθελαν να δώσουν το δικό τους στίγμα για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια ανάκρουσης του εθνικού ύμνου του Ιράν, υπήρχαν έντονες αποδοκιμασίες και έντονες αντιδράσεις μέχρι και από… Ιρανούς φιλάθλους. //

Δείτε τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ