Φαν Ντάικ: «Δεν είναι Ολλανδία εναντίον Μέσι, αλλά Ολλανδία εναντίον Αργεντινής»

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, μίλησε αναφορικά με τη μεγάλη συνάντηση των δύο ομάδων στη φάση των “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και στον Αργεντίνο σταρ.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ αλλά και το τεχνικός της Ολλανδίας, μίλησαν πριν από το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, αναφέρθηκε στον Μέσι αλλά και στο δύσκολο έργο που θα έχει η ομάδα του κόντρα σ’ αυτόν.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση:

«Το δυσκολότερο πράγμα με τον Μέσι είναι όταν είμαστε εμείς στην επίθεση και αυτός βρίσκεται στο δικό μας μισό. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι όσον αφορά την αμυντική μας οργάνωση. Πάντα τον ψάχνουν οι συμπαίκτες του, για να προσπαθήσει να μας κάνει δύσκολη τη ζωή σε κάποια αντεπίθεση. Είναι τιμή μου που θα παίξω ως αντίπαλός του. Αλλά δεν είναι μία μάχη μεταξύ εμού και του Μέσι, ούτε της Ολλανδίας με τον Μέσι. Είναι Ολλανδία εναντίον Αργεντινής. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του, πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά ως ομάδα και να έχουμε σχέδιο».

Λουίς Φαν Χαλ: «Ο Μέσι είναι όντως ο πιο επικίνδυνος παίκτης τους, που δημιουργεί τόσο για τους συμπαίκτες του όσο και για τον εαυτό του. Ωστόσο, δεν συμμετέχει πολύ στο παιχνίδι όταν οι αντίπαλοί του έχουν την μπάλα και εκεί είναι ένα πλεονέκτημά μας».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ