Φαν Χάαλ: «Η ομάδα θέλει πολλά ακόμα»

Ο τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του Α’ ομίλου απέναντι στον Ισημερινό.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ, στις δηλώσεις του αμέσως μετά τον ισόπαλο αγώνα με σκορ 1:1 μεταξύ της Ολλανδίας και του Ισημερινού, στάθηκε στα προβλήματα που έδειξε η ομάδα του και την έλλειψη του ελέγχου και της κατοχής της μπάλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού

«Παίξαμε ξανά πολύ άσχημα στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας. Η ομάδα θέλει πολλά ακόμα. Απλά πρέπει να έχεις την ποιότητα για να το δείξεις. Χάσαμε κάθε διεκδίκηση και δίναμε την μπάλα σε λάθος… φανέλες πολύ συχνά. Είναι εκπληκτικό το πώς παίξαμε αυτό το παιχνίδι. Πάντως, αν και δεν ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δώσαμε ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Νέιθαν Άκε ήταν πολύ πιο ελεύθερος στο γήπεδο και θα έπρεπε να έχει πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες πριν από το ημίχρονο. Του το είπα στα αποδυτήρια και τα πήγε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν όμως ολόκληρη η ομάδα δεν μπορεί να βρει το δικό της χρώμα, γίνεται δύσκολο το έργο της κι ορισμένες φορές είναι καλύτερο να πάρεις στο τέλος την ισοπαλία. Στους αγώνες του Nations League δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, αλλά αυτοί είναι αντίπαλοι διαφορετικού στυλ, που προσπαθούν πάντα να δυσκολέψουν το παιχνίδι μας. Δεν θα βγάλω πάντως απογοήτευση, δεν έχουμε χάσει ακόμα, είμαστε στην κορυφή και θα σταθώ δίπλα στους παίκτες μου».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ