Δασκάλα Μέσι: «Πριν πεθάνω θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά»

 

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η πρώτη καθηγήτρια του Αργεντίνου σταρ μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής για την άσχημη κατάσταση της υγείας της, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να τον δει ακόμη μια φορά πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν γνωρίζει την αποθέωση μόνο από φίλους του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και από ανθρώπους που τον γνώριζαν όταν ακόμη δεν ήταν το μεγάλο αστέρι της Αργεντινής.

Έτσι και η πρώτη του δασκάλα, η Μόνικα Ντομίνα, λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μίλησε σε ραδιόφωνο της Αργεντινής αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας της, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει πως πριν πεθάνει θα ήθελε να τον αγκαλιάσει για ακόμη μια φορά.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Έχω κάνει εξετάσεις για την καρδιά μου και δεν νιώθω πολύ καλά για αυτό θέλω να τον δω, πριν πεθάνω θέλω να τον αγκαλιάσω ξανά».

Για να συμπληρώσει: «Γεια σου Μέσι. Ευχαριστώ τον Θεό που ήμουν δασκάλα σου. Και ευχαριστώ και εσένα που ήσουν μαθητής μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Είσαι ένας υπέροχος, λογικός και απλός άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να είμαι μέρος της ζωής σου. Συγγνώμη για τις απαιτήσεις μου.

Σε ευχαριστούμε που μας έχετε χαρίσει μία απίστευτη ευτυχία σε καιρούς πολλών αποτυχιών και που φέρατε την ομάδα εκεί που είναι. Το να σε βλέπω ευτυχισμένο, μου δίνει ευτυχία.

Μου αρέσει που μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Σε ευχαριστώ για τη δόξα σου. Θα μου άρεσε να σε αγκαλιάσω ξανά. Μας έχεις κάνει ήδη ευτυχισμένους. Καλή τύχη, σε αγαπάμε πολύ».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ