Χιλιάδες Μαροκινοί στην… ουρά για ένα εισιτήριο

Χιλιάδες Μαροκινοί στην… ουρά για ένα εισιτήριο

Η τρέλα των Αφρικανών οπαδών, για ένα μαγικό χαρτάκι στον ημιτελικό της Τετάρτης (14/12), απέναντι στην Γαλλία, δεν έχει… όριο, καθώς αμέτρητοι άνθρωποι περίμεναν έξω από την ομοσπονδία τους, που τα μοιράζει δωρεάν.

Η ομοσπονδία του Μαρόκου, αγόρασε όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια και τα… μοίρασε δωρεάν στους οπαδούς της χώρας της. Οι Αφρικανοί φίλαθλοι, είχαν μαζευτεί την Τρίτη (13/12) κατά χιλιάδες έξω από τα γραφεία και περίμεναν υπομονετικά, εξοπλισμένοι με κουβέρτες και σκηνές, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη θέση τους, για το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, απέναντι στη Γαλλία.

Στο στάδιο “Al Janoub“, αναμένεται να βρεθούν, περισσότεροι από 45.000 οπαδοί του Μαρόκου, ενώ αρκετοί θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση έξω από το γήπεδο. Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι πραγματοποιήθηκαν 30 πτήσεις με αεροσκάφη, προς τα Αραβικά Εμιράτα. Ο πρόεδρος της Μαροκινής ομοσπονδίας, Φούζι Λέκια, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αγοράσαμε τα υπόλοιπα απούλητα εισιτήρια στο γήπεδο και τα μοιράσαμε στους οπαδούς μας», ενώ θέλοντας να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που εργάστηκαν στο Κατάρ, συμπλήρωσε: «Είναι εδώ στο Κατάρ και έχουν μόνο μία επιθυμία – να δουν την εθνική ομάδα»//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ