Αζάρ: «Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο»

 

Τη διαφωνία του με τη χειρονομία που έκανε η εθνική Γερμανίας πριν το παιχνίδι της κόντρα στην Ιαπωνία την Τετάρτη (23/11) για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ σχολίασε ο Βέλγος παίκτης. 

Ο άσσος του Βελγίου επέκρινε τη διαμαρτυρία της Γερμανίας και το γεγονός ότι δεν της επιτρέπεται να φοράει το περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου επιμένοντας «είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο». Οι παίκτες του Χάνσι Φλικ πόζαραν για την ομαδική φωτογραφία καλύπτοντας τα στόματά τους, μετά την απαγόρευση της FIFA σχετικά με το περιβραχιόνιο κατά των διακρίσεων.

«Μετά έχασαν τον αγώνα», είπε ο Αζάρ στο «RMC Sport» όταν ρωτήθηκε για τη γερμανική χειρονομία. «Θα ήταν καλύτερα να μην το κάνουν και να κερδίσουν. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο, δεν είμαι εδώ για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα, οι άνθρωποι είναι σε καλύτερη θέση για αυτό.

Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο. Δεν νιώθω άνετα να μιλάω για αυτό γιατί είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν θα ήθελα να ξεκινήσω τον αγώνα με κίτρινη κάρτα, θα ήταν ενοχλητικό για το υπόλοιπο του τουρνουά».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ