Αζάρ: «Δεν έχασα τις ικανότητές μου, να αποδείξω ότι το Βέλγιο μπορεί να βασιστεί ακόμη στον αρχηγό του»

 

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου, σχολιάζοντας τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που παίρνει με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του.

Ο Εντέν Αζάρ ετοιμάζεται για το τρίτο του Παγκόσμιο Κύπελλο και σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να αποδείξει πως η χώρα του μπορεί ακόμη να βασιστεί στον αρχηγό της παρά την έλλειψη παιχνιδιών που έχει.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βέλγος σταρ:

«Προσπαθώ να διατηρώ το χαμόγελό μου. Είχα μερικούς δύσκολους μήνες, στους οποίους δεν πήρα ρυθμό. Τώρα πρέπει να αποδείξω πως μπορώ ακόμα να ανταποκριθώ. Δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου, αλλά καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αμφισβήτηση από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Η φυσική μου κατάσταση είναι πολύ καλή. Φυσικά, μου λείπει ρυθμός, αλλά θέλω να παίξω στο πρώτο παιχνίδι μας στο Κατάρ. Δεν έχασα ξαφνικά τις ικανότητές μου. Αυτό θα είναι το τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο συμμετέχω και θέλω να αποδείξω πως το Βέλγιο μπορεί ακόμα να βασιστεί στον αρχηγό του. Θέλω να δώσω τα πάντα. Εγώ και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες μου, έχουμε φτάσει σε μια ηλικία που σκεφτόμαστε να αποσυρθούμε από την εθνική. Αλλά σίγουρα όχι πριν τα δώσουμε όλα στο Κατάρ. Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε από τον όμιλο. Μετά, όλα είναι πιθανά, αν δώσουμε το 100% μας. Προημιτελικός, ημιτελικό ή ακόμα και ο τελικός».

Για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε: «Δεν θέλω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ίσως τα πράγματα να έχουν αλλάξει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο».//

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ