Σωκράτης: «Δεν μπορούμε να… σταυρώσουμε 2-3 παίκτες επειδή δεν πήραν την ομάδα επάνω τους» (audio)

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπέτις και άλλοτε αρχηγός της Εθνικής ομάδας μίλησε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” και τον Δημήτρη Μαλισιώβα για την αναμέτρηση με της Ελλάδας με την Γεωργία στην Τιφλίδα, όπου η γαλανόλευκη γνώρισε τον αποκλεισμό από την τελική φάση του EURO 2024.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την εμφάνιση της Εθνικής ομάδας με αντίπαλο την Γεωργία στην Τιφλίδα, τονίζοντας πως η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές και πρέπει να πάρουν τα εύσημα οι παίκτες και όλο το προπονητικό staff. Στεναχωρήθηκε με το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να προχωρήσει με τα θετικά και εστιάσει στις αδυναμίες της. Στήριξε τους παίκτες που δεν είχαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην αναμέτρηση, τονίζοντας πως λόγω της απόδοσης τους στα προηγούμενα παιχνίδια έφεραν την εθνική στον τελικό των μπαράζ.

Στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα είναι αρκετά χρόνια μαζί (5 χρόνια) και είναι αρκετά δεμένη, αναλύοντας πως δεν είχε παίξει αντίστοιχο παιχνίδι με αποτέλεσμα να βρεθεί σε δύσκολη θέση και να κάνει την υπέρβαση, μέσα σε μια έδρα η οποία ήταν αφιλόξενη.

Ακούστε όλη την τοποθέτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ”:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ