Ντουντουνάκη: «Ήθελα έναν καλύτερο χρόνο, είμαι ευχαριστημένη για την 5η θέση» (video)

 

Η Ελληνίδα κολυμβήτρια τερμάτισε στην 5η θέση στον τελικό των 100 μέτρων πεταλούδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα και δήλωσε ικανοποιημένη με τη θέση της, αλλά όχι και με τον χρόνο της.

Αναλυτικά όσα είπε η Άννα Ντουντουνάκη στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήμουν πιο ήρεμη σε σχέση με χθες. Παρ’ όλα αυτά ήθελα έναν καλύτερο χρόνο να είμαι ειλικρινής. Ο αρχικός στόχος ήταν να μπω στον τελικό, χαίρομαι που το κατάφερα αλλά επειδή έχω δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς, ήρθα με στόχο να φτάσω το ατομικό μου ρεκόρ. Είναι μια καλή αρχή, είμαι ευχαριστημένη για την πέμπτη θέση, αλλά όταν επενδύεις πολλά, περιμένεις πολλά πίσω. Όταν ανεβαίνεις τόσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Ήταν μια αξιοπρεπής εμφάνιση, πίστευα ότι μπορούσα περισσότερο».

Για το ότι εκπλήρωσε τον στόχο της που είναι η πρόκριση σε τελικό και έχει μπροστά της να ξεπεράσει το ατομικό ρεκόρ: «Ισχύει. Ο στόχος μου για σήμερα αυτός ήταν. Είχα πει ότι θα μπω σε αυτή την κούρσα και θα σκεφτώ τι κάνω εγώ. Ούτε θα κοιτάξω τις άλλες, ούτε θα σκεφτώ το πόσο μπορεί να πάνε. Να κάνω εγώ το καλύτερο που μπορώ. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι λάθος, αλλά θα μπορούσε να πάει καλύτερα η κούρσα. Ήμουν αρκετά πιεσμένη χθες και έπαιξε ρόλο, είχα πολύ βάρος πάνω μου. Μου πήρε ενέργεια όλο αυτό. Πέρα από αυτό εντάξει, είμαι πέμπτη στον κόσμο και είναι καλό από μόνο του. Επειδή ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, γι’ αυτό είμαι συγκρατημένοι».
 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ