Μαρινάκης: «Πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος»

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είδε την πρόκριση της ομάδας Κ19 του συλλόγου απέναντι στην Ίντερ στο UEFA Youth League και μετά το τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” προκειμένου να συγχαρεί τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού:

«Συγχαρητήρια. Αυτά που θέλω να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα, την απόδοσή σας και επίσης και πως αντιδράσατε όταν μείνατε με δέκα παίκτες, έναν παίκτη λιγότερο, και επίσης πως πήγε το ματς, θεωρώ ότι πρέπει να πιστέψετε ότι μπορείτε να το κερδίσετε.

Δεν έχετε κάτι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη, τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα.

Θέλω να το πιστέψετε και θεωρώ ότι μετά από τα τελευταία που είδαμε δεν είναι ούτε θαύμα ούτε κάτι το οποίο είναι τόσο δύσκολο και ειλικρινά το πιστεύω δε σας το λέω μόνο για να σας το πω και να σας χαϊδέψω τα αυτιά σας γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Αλλά αξίζετε να προχωρήσετε παραπάνω, συγκεντρωθείτε, κάντε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πάτε. Να είστε καλά, να είστε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ