Κυπελλούχος για έβδομη φορά ο ΠΑΟΚ

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στα Μελίσσια, ο “Δικέφαλος του Βορρά” επικράτησε με 26-22 της Νέας Ιωνίας και επέστρεψε στην κορυφή του Χάντμπολ γυναικών, παίρνοντας εκδίκηση για τον χαμένο περσινό τελικό.

Δικό του και το Κύπελλο μετά το Σούπερ Καπ. Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και πάλι απέναντι στη Νέα Ιωνία, σε ένα από τα πολλά ραντεβού των δύο ομάδων. Οι “ασπρόμαυρες” ήταν ανώτερες στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού στα Μελίσσια και ολοκλήρωσαν με εξαιρετικό τρόπο το Final-4, κατακτώντας το τρόπαιο για έβδομη φορά στην ιστορία τους.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ γυναικών για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και η κούπα επέστρεψε στον Λευκό Πύργο. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” είχε κυριαρχήσει απέναντι στη Νέα Ιωνία και το 2022 στη Χαλκίδα, ενώ πέρυσι η ομάδα της Αθήνας αναδείχθηκε νικήτρια στην Ηγουμενίτσα.

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-3, 6-5, 8-6, 9-8, 11-10 (ημχ.) 13-12, 15-14, 19-15, 21-18, 24-19, 26-22

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου, Κερλίδη, Μεντεσίδου, Βράντσιτς, Γιοβίσεβιτς, Σαμολαδά, Σεβδίλη, Σίλβα Ασεβέδο, Ζενέλι, Μποριζόφσκα, Γκρβμπάσεβιτς, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς.

ΟΦΝΙ (Γούσιος): Μάγδα Κεπεσίδου, Μανιά, Λιουμπιάναϊα, Αράλντι, Κμίροβα, Κρίνιτς, Μακρή, Φράγκου, Νικολίνα Κεπεσίδου, Τσάκαλου, Γιαννοπούλου, Ντιμτσούδη, Διακογιάννη, Νταβίντοβιτς, Στουγιαννίδου, Πάπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ