Καραμπέτσος: «Τα γεμάτα γήπεδα και η υψηλή τηλεθέαση αποδεικνύει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι σε διαρκή άνοδο»

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού στις 6 Απριλίου, αλλά και με αφορμή τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των φάιναλ φορ των Κυπέλλων Ελλάδας μίλησε για την ανοδική πορεία του ελληνικού βόλεϊ, ενώ δεσμεύτηκε πως θα είναι υποψήφιος για τις εκλογές που θα γίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης τον Σεπτέμβριο του 2024.

Με αφορμή τις δύο επιτυχημένες διοργανώσεις των φάιναλ φορ των Κυπέλλων Ελλάδας στο Λουτράκι (των γυναικών) και στη Λάρισα (των ανδρών) και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού στις 6 Απριλίου ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα μέλη της διοίκησης της ΕΟΠΕ, τους εργαζομένους της ομοσπονδίας, τους συνεργάτες μου και φυσικά τους δημάρχους Λουτρακίου και Λάρισας, τη διοίκηση και τους εργαζομένους της ΕΡΤ Α.Ε. για την άψογη συνεργασία που είχαμε ώστε να βγει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Τα γεμάτα γήπεδα και η υψηλή τηλεθέαση αποδεικνύει πως το ελληνικό βόλεϊ είναι σε διαρκή άνοδο κερδίζοντας διαρκώς νέους φίλους. Κυρίως ευχαριστώ τους παράγοντες των σωματείων απ’ όλη την Ελλάδα για τα θετικά σχόλια τους και την ηθική συμπαράσταση αλλά και τη μεγάλη προσφορά τους στο άθλημα μέσα από την καθημερινή και ακούραστη ενασχόληση τους με τους συλλόγους και τους φορείς του αθλήματος. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως από το 2016 που ανέλαβα την ομοσπονδία όντας στο χείλος της οικονομικής καταστροφής και της διάλυσης πετύχαμε μαζί έναν άθλο. Οικονομική εξυγίανση, αναδιοργάνωση, μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμό, άνοδο του αγωνιστικού επιπέδου σε συλλογικό επίπεδο και καθιέρωση των Εθνικών ομάδων στην ελίτ του Ευρωπαϊκού βόλεϊ. Πιστός σε όσα υποσχέθηκα ως πρόεδρος του ΔΣ δεσμεύομαι πως θα είμαι υποψήφιος για τις εκλογές που θα γίνουν στην ΕΟΠΕ τον Σεπτέμβριο του 2024. Θα ζητήσω την ψήφο εμπιστοσύνης από τους ανθρώπους που χωρίς παρωπίδες και ιδιοτέλεια αναγνωρίζουν τις μεγάλες αλλαγές που έχουν γίνει στο άθλημα. Γνωρίζουν τις θυσίες που έγιναν για την εξυγίανση των οικονομικών και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του covid-19 και της ενεργειακής κρίσης. Για όλους αυτούς, για όλους τους αγνούς φίλους του βόλεϊ θα είμαι πάντα δίπλα τους και πάντα στην πρώτη γραμμή για να λύσουμε προβλήματα και να χαράξουμε μαζί την πορεία του ελληνικού βόλεϊ μέχρι το 2028».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ