Ρούπτσος: «Θέλουμε έναν Πανιώνιο που θα πρωταγωνιστήσει» (audio)

Η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα διεκδικήσει το ταχύτερο δυνατό την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, είναι ο στόχος του Πανιωνίου, σύμφωνα με τον Κώστα Ρούπτσο.

Ο νέος επενδυτής των “κυανέρυθρων” μίλησε στην εκπομπή “Breakfast με ΣΠΟΡ” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στη διαδικασία που έχει ξεκινήσει για τη μετατροπή του ερασιτεχνικού σωματείου σε ΠΑΕ και την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά και στις κινήσεις που έχουν γίνει για την αγωνιστική στελέχωση της ομάδας.

Τόνισε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν ήδη συμφωνίες τόσο με το προπονητικό επιτελείο που θα αναλάβει τους Νεοσμυρνιώτες, όσο και με κάποιους παίκτες που θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφές και οι οποίοι θα ανακοινωθούν επίσημα μόλις καταστεί δυνατή η υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων.

Όσο για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα που αποτελεί τον διακαή πόθο των “κυανέρυθρων”, ξεκαθάρισε ότι η επιδίωξη είναι κάτι τέτοιο να συμβεί άμεσα, πλην επισήμανε ότι ο ίδιος έχει βάλει στον εαυτό του πλάνο τριετίας κι αν ως τότε ο Πανιώνιος δεν έχει ανέβει, θα θεωρήσει εαυτόν αποτυχημένο.

Ακούστε τη συνέντευξη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ