Πετράκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Απρόβλεπτο και συναρπαστικό το φετινό πρωτάθλημα» (audio)

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μεταξύ άλλων δήλωσε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ενδιαφέρον και το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα απρόβλεπτο.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε τον απολογισμό του πρώτου μισού της Super League, την οποία χαρακτήρισε την πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών, ξεχωρίζοντας τις πρώτες τέσσερις ομάδες τις βαθμολογίας που παλεύουν για τον τίτλο. ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι πιο δεμένες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο κατά τα λεγόμενα του έμπειρου τεχνικού, καθώς έχουν τον ίδιο προπονητή και έχουν βρει τον δρόμο τους.

Για τον Ολυμπιακό, ο κόουτς Πετράκης είπε ότι δεν έχει βρει ακόμα την ταυτότητά του, μετά τις εναλλαγές στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά έχει το υλικό για να κάνει σπουδαία πράγματα και μαζί με τους άλλους τρεις μεγάλους θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Όσο για την “ουρά” του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του Παναιτωλικού είπε ότι εκτός του Άρη, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να αισθάνεται… ήσυχη.//Λ.

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ