Παυλίδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Είχαμε θετικό πρόσημο» (audio)

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο βασικός φόρ της Εθνικής, Βαγγέλης Παυλίδης σχολιάζοντας τα δυο παιχνίδια της Εθνικής. Ο Θεσσαλονικιός επιθετικός μίλησε στο Δημήτρη Μαλισιώβα στο πλαίσιο της εκπομπής “Τελευταία Σελίδα”.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα” και μίλησε για τα δύο παιχνίδια της “γαλανόλευκης” κόντρα σε Ιρλανδία και Γαλλία, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που αναμένεται να έχει αυτό το καλοκαίρι.

«Οπωσδήποτε το πρόσημο είναι θετικό βλέποντας τι κάναμε στα δυο παιχνίδια κοι αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Νικήσαμε την Ιρλανδία στο γήπεδό μας με τη βοήθεια του κοινού που μας στήριξε, ενώ στο Παρίσι ίσως μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό. Μην ξεχνάτε πως παίζαμε απέναντι σε ομάδα υψηλού επιπέδου με παίκτες αστέρες.

Θεωρώ δε, πως αν δεν υπήρχε η φάση του πέναλτυ, δύσκολα θα χάναμε, όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε για να πάρουμε απευθείας την πρόκριση».

Στην ερώτηση για το σκοράρισμα, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο απ’ την Αλκμάαρ, ο Παυλίδης επεσήμανε, πως ο λίγος χρόνος και η πίεση για το αποτέλεσμα επηρεάζουν το σκοράρισμα στην Εθνική. Τέλος ο υψηλόσωμος στράικερ δήλωσε έτοιμος για την επόμενη ομάδα αναμένοντας τις προτάσεις, δεν επίλεξε πρωτάθλημα, τονίζοντας πως το καλοκαίρι θα είναι θερμό.//Γ.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ