Παπαϊωάννου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Διαφωνώ με τον Πογιέτ» (audio)

 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Τελευταία σελίδα” και στον Δημήτρη Μαλισιώβα, παίρνοντας θέση για τις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής. 

Θέμα συζήτησης στο ποδοσφαιρικό κοινό αποτέλεσε ο αποκλεισμός του Κώστα Φορτούνη από τα δυο ματς της Εθνικής, με αποτέλεσμα να επέλθει ποδοσφαιρικός διχασμός και η επεξήγηση δε, του Ομοσπονδιακού τεχνικού περί συστήματος ,πυροδότησε περισσότερη ίντριγκα.

Ο Λάκης Παπαϊωάννου, ένας μεγάλος παίκτης που υπηρέτησε με μαεστρία τη θέση με το 10 στην πλάτη, πήρε θέση μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ “Τελευταία Σελίδα” στον Δημήτρη Μαλισιώβα.

«Σέβομαι τον Πογιετ, όμως διαφωνώ κάθετα. Το σύστημα είναι η διάταξη. Με το σφύριγμα, ανάγεται σε τακτική. Δηλαδή δεν μπορεί να υπηρετήσει την τακτική ο κατά τεκμήριο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αδυνατώ να το πιστέψω», αναρωτήθηκε ο πρώην σκάουτερ στη ΝΑ Ευρώπη.

Ο Κατερινιώτης Παπαϊωάννου ευχήθηκε καλή τύχη στην Εθνική, σχολίασε την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για τον Ηρακλή.//Γ.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ