Ξεκαθαρίζει το τοπίο στη Volley League

 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος βόλεϊ, καθώς θα γίνει η οριστική επιβεβαίωση των ομάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτό φέτος.

Τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν σε ότι αφορά την ΑΕΚ και τον Φοίνικα Σύρου έχουν προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά. Πλέον, μένει να φανεί το αν και ποιες ομάδες θα τις αντικαταστήσουν, όπως και το αν θα δοθεί μία ή δύο wild cards.

Ενώ στους “κιτρινόμαυρους” η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, στην ομάδα των Κυκλάδων γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί μία λύση. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ακόμα για το μέλλον των Συριανών.

Το δεύτερο κομμάτι που… καίει τις ομάδες και τους αρμόδιους είναι το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το όνομα του καναλιού που θα στεγάσει το νέο πρωτάθλημα, όπως και το πόσες ομάδες θα δείχνει αυτό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια δεν βρισκόταν στην κεντρική διαχείριση.

Η Volley League πάντως αναμένεται να ξεκινήσει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη. Η κλήρωσή της αναμένεται να γίνει περίπου ένα μήνα νωρίτερα.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ