Τρεις μέρες προθεσμία από την ΕΣΑΠ στην ΑΕΚ

Η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών έδωσε περιθώριο μέχρι και την Πέμπτη (04/08) στην “Ένωση”, προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα για τη συμμετοχή της στη Volley League Ανδρών της σεζόν 2023/24.

Μία τελευταία διορία πήρε η ΑΕΚ, ώστε να καταθέσει τις εξοφλητικές της αποδείξεις σε παίκτες και προπονητές και να πάρει μέρος στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Τα μοναδικά θέματα της ημερησίας διάταξης ήταν η αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος της ΕΣΑΠ την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος 2023-24.

1. Αποφασίστηκε να δοθεί δεύτερη παράταση στη διοίκηση της ΑΕΚ, χρονικής διάρκειας τριών ημερών (μέχρι και την Πέμπτη 4 Αυγούστου), ώστε να προσκομίσει τα απαραίτητα επίσημα δικαιολογητικά εξόφλησης ή διακανονισμών με το σύνολο των υποχρεώσεων που έχει προς αθλητές και προπονητές από παρελθόντα έτη.

Σε περίπτωση που η εν λόγω προθεσμία παρέλθει άπρακτη, η ΓΣ της ΕΣΑΠ αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την αίτηση της ΑΕΚ για να γίνει μέλος στον Συνεταιρισμό.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Λευτέρης Αρχόντης, Μάνος Μακρής.

2. Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα».//ΜΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ