Ο ΠΑΟΚ “έδεσε” τον Μιλενκόσκι

 

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και το ανδρικό τμήμα βόλεϊ ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Γιόσκο Μιλενκόσκι και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Μιλενκόσκι παραμένει στον πάγκο του Κυπελλούχου Ελλάδος για δεύτερη συνεχή σεζόν, προερχόμενος από μία αγωνιστική σεζόν με τίτλο, καλό βόλεϊ και εξαιρετικές εμφανίσεις.

«Ξέραμε και οι δύο πλευρές στα τέλη της περασμένης σεζόν ότι θα ανανεωθεί η συνεργασία μας, οπότε η υπογραφή του νέου συμβολαίου ήταν κάτι τυπικό. Είμαι χαρούμενος που μένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία σεζόν», σχιολίασε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο προπονητής.

«Στην παρούσα φάση προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Συμμετείχα μαζί με την Διοίκηση στον σχεδιασμό της νέας ομάδας, δηλαδή τι είδους παίκτες χρειαζόμαστε σε όλες τις θέσεις. Έχουμε υπογράψει με κάποιους καλούς παίκτες, χτίζοντας μία καινούργια ομάδα από την αρχή», συνέχισε ο Μιλενκόσι.

Και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε τρόπαια, έχοντας μία πετυχημένη χρονιά. Είμαι ικανοποιημένος με το χτίσιμο της νέας ομάδας, και αυτό είναι μία νέα δοκιμασία για όλους μας».//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ