Τράβιτσα: «Ο αληθινός τελικός είναι ο δεύτερος»

 

 Ο αρχηγός του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τους διπλούς τελικούς δύσκολους, ενώ μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ρεβάνς στο ΣΕΦ είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι και στόχος των Πειραιωτών είναι να κάνουν περήφανους τους οπαδούς τους.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ραντεβού με την ιστορία, αφού του αρκεί να κατακτήσει δύο σετ στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο ΣΕΦ (15/03, 20:00) κόντρα στην Μακάμπι για να πανηγυρίσει το τρόπαιο (είχε θριαμβεύσει με 3-0 στο Ισραήλ στον πρώτο τελικό), και να το προσθέσει δίπλα σε αυτά του Κυπέλλου Κυπελλούχων (1996) και Τοπ Τιμς Καπ (2005).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, τόνισε αρχικά στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι οι τελικοί είναι διπλοί. Δεν αρκεί να κάνεις ένα μόνο καλό παιχνίδι. Είναι δύσκολος ο διπλός τελικός. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι η ρεβάνς. Ο αληθινός τελικός είναι ο δεύτερος. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας και όλη την Ελλάδα. Είναι μία μεγάλη ευθύνη για εμάς. Στο μυαλό και την καρδιά μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ».

Είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα ότι όλον τον χρόνο παίζετε σε ένα μικρό γήπεδο και τώρα θα παίξετε σε ένα μεγαλύτερο;

«Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα. Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι όμορφο αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση αξίζει να παίξουμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ