Τακουρίδης: «Είναι τιμή για μένα που είμαι αρχηγός του ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός του “Δικέφαλου του Βορρά” μίλησε για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του τμήματος βόλεϊ ανδρών, αλλά και για το γεγονός πως χρίστηκε αρχηγός των “ασπρόμαυρων” στο AC PAOK TV.  

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την σεζόν 2022/23, με τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Τακουρίδη να κάνει το πρώτο του σχόλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Προηγήθηκε μία ομιλία από την διοίκηση και τον προπονητή και μία γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες. Είναι πολύ θετικό που γυρίσαμε στο γήπεδο και εύχομαι να είναι μία καλή χρονιά και αγωνιστικά αλλά και μακριά από τραυματισμούς».

Αναφορικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και το γεγονός πως χρίστηκε αρχηγός του τμήματος: «Έχουμε έναν νέο προπονητή, είναι γενικά νέα η ομάδα με νέα πρόσωπα. Θα τον μάθουμε και θα μας μάθει σιγά σιγά, θέλουμε να έχουμε καλό κλίμα, όπως είχαμε και τις άλλες χρονιές. Με καλό κλίμα και καλή διάθεση, όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

Μετά την απόφαση του Θάνου Τερζή να σταματήσει, που ήταν για χρόνια αρχηγός και βοηθούσε την ομάδα πάρα πολύ, μακάρι να μπορέσω να είμαι αντάξιος του. Είναι τιμή για μένα που η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσω εγώ σε αυτόν τον ρόλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ