Στο τεχνικό επιτελείο της Κηφισιάς ο Στεφάνου

Επιστροφή για τον Έλληνα τεχνικό στην ομάδα των Βορείων Προαστίων, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του προπονητή της ομάδας Κώστα Χριστοφιδέλη ως βοηθός.

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιώργου Στεφάνου. Ο Έλληνας τεχνικός εντάσσεται ξανά στο δυναμικό της ομάδας, ως βοηθός προπονητή του Κώστα Χριστοφιδέλη. Στην προηγούμενη θητεία στην ομάδα της Κηφισιάς ήταν ακόμη στην ενεργό δράση και αγωνιζόταν ως λίμπερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΠ Κηφισιάς:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στεφάνου, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσο συνεργάτη του προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη και του team manager Χρήστου Δημητρουλάκου.

Ο Γιώργος Στεφάνου επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά την περίοδο 2015-16 χρονιά κατά την οποία αγωνίστηκε στους «κυανόλευκους» φτάνοντας μάλιστα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Στεφάνου ανέφερε:

«Από την παρουσία μου στην Κηφισιά ως αθλητής έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μετά από χρόνια βρίσκω ίδια πρόσωπα στη διοίκηση και γνώριμα πρόσωπα όσον αφορά στους αθλητές. Παιδιά με τα οποία έχουμε βρεθεί στο γήπεδο είτε ως συμπαίκτες είτε ως αντίπαλοι.

Είναι μία νέα αρχή για εμένα και χαίρομαι που ξεκινάω από την ομάδα της Κηφισιάς. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, καθώς θέλω να μεταλαμπαδεύσω γνώσεις και εμπειρίες ειδικά στα νεότερα παιδιά αλλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ