Στην Κιέρι η Ανθούλη!

Η νεαρή διαγώνιος, θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ιταλικού συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

Μετακομίζει στην Ιταλία η Μάρθα Ανθούλη. Μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον Παναθηναϊκό, η διεθνής διαγώνιος στο εξωτερικό και την ιταλική Κιέρι με την οποία έχει συναντηθεί την περασμένη χρονιά, φορώντας το σήμα του Παναθηναϊκού, στον γύρο των 16 του Challenge Cup, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ertsports.gr από τις 7 Απριλίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η διεθνής αθλήτρια:

«Τι μου άρεσε από την πρόταση της Κιέρι; Όλα! Οι αγώνες στο Challenge Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κιέρι ήταν πολύ ενδιαφέροντα και δύσκολα: δεν είχα παίξει ποτέ ξανά αντίπαλη με μία τόσο δυνατή ομάδα. Ήμουν πολύ ευχαριστημένη με το ενδιαφέρον που έδειξε αυτή η ομάδα σε μένα.

Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, υψηλού επιπέδου που δουλεύει σκληρά και επικεντρώνεται σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι για να αναπτυχθώ σαν παίκτρια γιατί ξέρω πως έχω αρκετό χώρο για βελτίωση σε όλα. Το ιταλικό πρωτάθλημα βόλεϊ είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο και είναι τιμή για μένα να είμαι μέρος του. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτή η εμπειρία και να το ευχαριστηθώ στο έπακρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ