Σωνάκης: «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, ας το διασκεδάσουμε»

 

Ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας, τονίζοντας πως οι “πειρατές” μπορούν να “κλειδώσουν” το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs της Volley League Ανδρών.

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Volley League δίνει ο Φοίνικας Σύρου σήμερα (12/03, 17:00) κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας. Το παιχνίδι πρόκειται να είναι ελεύθερο, αφού ο Φοίνικας με νίκη με οποιοδήποτε σκορ κατοχυρώνει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια και μπαίνει με πλεονέκτημα έδρας στη σειρά αγώνων με την Κηφισιά, για τις θέσεις 5-6.

Ο λίμπερο των “πειρατών”, Τάσος Σωνάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα για το επερχόμενο ματς της ομάδας του, τονίζοντας πως αυτή δεν έχει τίποτα να χάσει ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Σωνάκης:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε η φετινή σεζόν, δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Παρόλα αυτά μένει άλλο ένα παιχνίδι για να συμπληρώσουμε την κανονική περίοδο. Δεν μένει λοιπόν παρά να παίξουμε ελεύθερα, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε έτσι κι αλλιώς, να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε.

Από κει και πέρα θα ήταν χρήσιμο να γίνει ένας απολογισμός της φετινής σεζόν, συλλογικός και ατομικός, να μάθουμε από τα λάθη μας και να μας γίνει ένα μάθημα η φετινή χρονιά, προκειμένου να μην ξαναϋπάρξει αντίστοιχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ