Ψάρρας: «Το βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που γίνονται» (video)

 

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Μίλωνα, μίλησε για τα όσα συνέβησαν στο “Κ.Γ. Μελίνα Μερκούρη”, ενώ έκανε και έκκληση προς τον Πρωθυπουργό, τονίζοντας πως τα επεισόδια προέρχονται από άλλα αθλήματα.

Λίγο μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας 80 με 3-1 στη Νέα Σμύρνη για την 7η αγωνιστική της Volley League Ανδρών, ο Σάκης Ψάρρας αναφέρθηκε στα επεισόδια που έχουν σημαδέψει τον ελληνικό αθλητισμό τις τελευταίες μέρες και τόνισε πως δεν είναι σωστό να τιμωρηθεί το βόλεϊ, καθώς δεν έχει καμία σχέση με όσα συνέβησαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Μίλωνα στο επίσημο κανάλι της Volley League:

«Κατ’ αρχήν να εκφράσω τη λύπη μου για τον αστυνομικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι και να επανέλθει γρήγορα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας. Κάνω έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: Το βόλεϊ δεν έχει καμία σχέση με αυτά όλα που γίνονται. Τα επεισόδια στα γήπεδα μας έρχονται από άλλα αθλήματα, άλλα μίση, άλλα πάθη που δεν έχουν σχέση με το άθλημα μας. Δεν θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί το άθλημα μας εξαιτίας αμαρτημάτων άλλων αθλημάτων. Σήμερα ήταν ένας αγώνας που μας ενδιέφερε πολύ να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα. Είναι υγιής δύναμη στο χώρο του βόλεϊ. Χρειάζεται το βόλεϊ ομάδες σαν την Καλαμάτα. Εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην Volley League και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλαμε αυτή τη νίκη γνωρίζοντας πως το τρίποντο θα μας εδραίωνε στην πρώτη 4αδα και θα αυξάναμε τη διαφορά μας από την Καλαμάτα και από τις άλλες ομάδες. Αυτό κάναμε, με καθαρή νίκη, ελεγχόμενη, εύκολη και συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάμε στην Ευρώπη τώρα που είναι μεγάλος στόχος για μας. Πάμε στη Γερμανία (σ.σ.Ντούρεν) για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ