Ψάρρας: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος, παλέψαμε σαν θηρία» (video)

Ψάρρας: «Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος, παλέψαμε σαν θηρία» (video)

Μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου, ο προπονητής του Μίλωνα μίλησε για την προσπάθεια της ομάδας του και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα των παικτών του Ολυμπιακού.

«Κανονικά θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος με αυτά που έχουμε κάνει φέτος αλλά είμαι στεναχωρημένος που χάσαμε και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που είδατε. Παλέψαμε σαν θηρία, παίξαμε ωραίο βόλεϊ, κόντρα σε μια ομάδα πολύ καλή με τεράστιο μπάτζετ. Στο τέλος μίλησε η προσωπικότητα των αθλητών του Ολυμπιακού και κέρδισαν έστω και στις λεπτομέρειες.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό αλλά πως να μην δώσω και στους παίκτες μου για όσα έχουμε κάνει φέτος. Το χειροκρότημα από τον κόσμο της Λάρισας ήταν η καλύτερη επιβράβευση για εμάς.

Ήταν όντως μια καταπληκτική χρονιά. Κλείνει ένας κύκλος της ομάδας εδώ, θα ανοίξει ένας άλλος με μεγαλύτερες επιτυχίες και τίτλους που δεν ήρθαν φέτος. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους μου τους συνεργάτες αλλά και στη διοίκηση και σε έναν δικό μου άνθρωπο που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπόρεσα να πάρω το Κύπελλο όπως υποσχέθηκα αλλά θα το κάνω στο μέλλον» ανέφερε ο Σάκης Ψάρρας στην κάμερα της ΕΡΤ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ