Πολυχρονιάδης: «Απόλυτη δικαίωση η άνοδος της ΑΕΚ»

 

Ο βασικός λίμπερο της “Ένωσης”, μίλησε αποκλειστικά στο ertsports.gr για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας που την έφερε ξανά στα μεγάλα σαλόνια του βόλεϊ.

Μετά την επίτευξη του στόχου που ήταν η άνοδος στην Volley League, ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης αναφέρθηκε στον τρόπο που κέρδισε η ΑΕΚ το εισιτήριο του προβιβασμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο βασικός λίμπερο της “Ένωσης”:

«Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια που έγινε από το ξεκίνημα της χρονιάς αλλά πιστεύω ότι συνολικά είναι η απόλυτη δικαίωση η άνοδος της ΑΕΚ για τους κόπους αλλά και το μόχθο όλων τους προηγούμενους μήνες. Πιστεύω ότι ολόκληρη τη χρονιά είχαμε τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεται για να φτάσουμε σε αυτό που είχαμε θέσει ως στόχο.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα κατέκτησε το στόχο της. Είναι μεγάλη επιτυχία μετά από πολλά χρόνια η AEK να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Είμαι ευτυχισμένος που αποτελώ μέλος αυτού του συνόλου όπου μετά από μια δύσκολη χρονιά σ’ ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα η ομάδα Βρίσκεται εκεί που ανήκει.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά την την διοίκηση που ήταν δίπλα μας σ’ αυτό το δύσκολο έργο. Ελπίζω, του χρόνου να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό σύνολο και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος, γιατί το όνομα της ΑΕΚ είναι για σπουδαία πράγματα. Η αρχή έγινε και πιστεύω ότι θα γίνουν οι σωστές κινήσεις ώστε η ομάδα να φτάσε σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ