Πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά ο Άρης

Οι “κιτρινόμαυρες” νίκησαν στην Πρέβεζα τον τοπικό Φιλαθλητικό με 3-0 σετ και πήραν τη πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Ο Άρης είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι στον πρωτοπόρο της Β’ Ζώνης της Α2 γυναικών, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας έκρινε από νωρίς το τελικό αποτέλεσμα.

Η Πρέβεζα κρατάει τη καλή πορεία που έκανε στο θεσμό, αφήνοντας εκτός συνέχειας ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Πλέον ο Φιλαθλητικός κοιτάει το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών που παραμένει αήττητος και έχει ως στόχο την άνοδο στη Pre League.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος έχασε σαν σήμερα την ζωή του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, παρέδωσε λεύκωμα της Πρέβεζας στον αρχηγό της αποστολής του Άρη Θεσσαλονίκης.
Τα σετ: (19-25, 10-25, 17-25)
Πρέβεζα (Πέτρος Παπαδόπουλος): Σιούλα, Κούκα, Θεοδωράκη, Τοτσίδου, Τζαλαλή, Παρσίνα / Κοσμίδου (λ), Πατακιάρα (λ), Ζιώγου, Μητσοπούλου.
Άρης (Γιάννης Τσαϊρέλης):Τάνη, Απλαδά, Μπέτσεβα, Τσούμπα, Καϊσέδο, Σίλβα / Κακουράτου (λ), Θεοδοσίου (λ), Πιτσιγκώνη, Λαμπριανίδου.

Ο προπονητής της Πρέβεζας, Πέτρος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Ήταν μία καλή εμπειρία για την ομάδα μας. Μετρήσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία ομάδα που παίζει στη Volley League. Μόνο κέρδος είχαμε. Όσο αφορά το παιχνίδι, ο Άρης μας πίεσε στο σερβίς και είχε περισσότερες λύσεις από εμάς. Τα αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο και τα κέρδη που αποκομίσαμε πολλαπλά. Και ο αγώνας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων ήταν κέρδος, γιατί τα δυνατά παιχνίδια είναι η καλύτερη προπόνηση. Όλα αυτά θα μας βοηθήσουν για να πετύχουμε το στόχο μας. Είδαμε τις αδυναμίες μας απέναντι σε ομάδες υψηλού επιπέδου και ελπίζω να έχουμε υγεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης, τόνισε: «Κρατάμε τη πρόκριση και αφιερώνουμε τη νίκη στην μνήμη του Άλκη Καμπανού. Ευχαριστούμε τη Πρέβεζα για τη φιλοξενία».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ