Παπαδόπουλος: «Να τα δώσουμε όλα για να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας»

 

Ο έμπειρος ακραίος του Φοίνικα Σύρου μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στο Μίλωνα (04/03, 18:00, ertsports4) και τόνισε πως πρέπει να παλέψουν οι Συριανοί για τη νίκη. 

Ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί τον Μίλωνα (04/03, 18:00 ertsports4) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών, με τον έμπειρο ακραίο των “πειρατών”, Παναγιώτη Παπαδόπουλο στις δηλώσεις του, να αναφέρει πως η ομάδα του θέλει τη νίκη, προκειμένου να μπει στην τετράδα της βαθμολογίας. //

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Φοίνικα Σύρου για το επόμενο ματς της ομάδας του κόντρα στο Μίλωνα:

«Ούτως ή άλλως μπαίναμε σε μία σειρά παιχνιδιών που ήταν απαιτητικά. Όταν δεν έχεις πάρει κάποιους βαθμούς, τους οποίους περίμενες για να φτάσεις στην τετράδα, προφανώς όσο σου μένουν λιγότερα παιχνίδια, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου. Καλώς ή κακώς το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που χάσαμε. Πλην 1-2 παιχνιδιών, έχουμε δείξει μία καλύτερη αγωνιστική εικόνα το τελευταίο διάστημα και επίσης δεν είναι και πολύ λίγες οι πιθανότητες που υπάρχουν να μπούμε στην τετράδα. Παρόλα αυτά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στο παιχνίδι του Σαββάτου, αλλά και στη συνέχεια, προκειμένου αν μας γίνει ένα δώρο από τους αντιπάλους μας, εμείς τουλάχιστον να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας. Αυτό θα πρέπει να σκεφτούμε για το παιχνίδι κόντρα στον Μίλωνα, ένα παιχνίδι σίγουρα δύσκολο. Έχουμε δείξει επίσης ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί φέτος, αφού όσο πιο δύσκολος ο αντίπαλος, τόσο καλύτερα παίζουμε και εμείς, έχοντας μαζί μας τον κόσμο της Σύρου. Αυτό θέλουμε και για το παιχνίδι του Σαββάτο, τι καλύτερο και ομορφότερο από το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ