Ορίστηκαν οι ημερομηνίες και οι έδρες των ημιτελικών του Challenge Cup

 

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες, οι έδρες, οι διαιτητές και οι ώρες των δύο ημιτελικών “εμφυλίων” μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στους “4” της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 στις 20.00 και ο επαναληπτικός στο “Κ.Γ. Αγίου Θωμά” την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 19.00.

Μάλιστα, διαιτητές στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη θα είναι Έλληνες και συγκεκριμένα οι έμπειροι Αλέξανδρος Μυλωνάκης (1ος) και Νίκος Φραγκάκης (2ος). Οι διαιτητές του δεύτερου ημιτελικού δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Ορίστηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/01) και οι διαιτητές του δεύτερου ημιτελικού του Challenge Cup ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο “Κ.Γ. Αγίου Θωμά” (15/02, 19.00).

Όπως και στο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ρέντη, έτσι και στο Μαρούσι το διαιτητικό δίδυμο θα είναι από την Ελλάδα, με πρώτο ρέφερι τον Νώντα Γεροθόδωρο και δεύτερο τον Αλέξανδρο Αβραμίδη.

Να σφυρίξουν διαιτητές σε αγώνες ομάδων από την ίδια χώρα είναι κάτι σπάνιο και έχει συμβεί στο παρελθόν σε αγώνες μεταξύ Ιταλικών ομάδων.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ