Οι πανηγυρισμοί και το αντίο του αρχηγού! (ΦΩΤΟρεπορταζ)

 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χάρηκαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του Λιγκ Καπ απέναντι στον Ολυμπιακό και η απονομή ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς ήταν τελευταίο παιχνίδι του Άξελ Γιάκομπσεν με την πράσινη φανέλα.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Παναθηναϊκός, καθώς κατέκτησε το Λιγκ Καπ κόντρα στον Ολυμπιακό. Έτσι, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πανηγύρισαν το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς, μετά το Σούπερ Καπ.

Αυτό το παιχνίδι μάλιστα ήταν και το τελευταίο του Άξελ Γιάκομπσεν με την πράσινη φανέλα. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο 38χρονος Δανοαργεντινός πασαδόρος αφήνει το τριφύλλι για να αγωνιστεί στη Γαλλία και τις Κάννες.

«Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Η ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους. Αυτός είναι και ο λόγος που μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα το τελευταίο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας. Με έναν τίτλο. Εύχομαι στο μέλλον η ομάδα να κατακτήσει κι άλλους τίτλους τα επόμενα χρόνια. Αυτά ήταν τα 5 καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Με το τέλος του παιχνιδιού έβαλα τα κλάματα. Έκλαψα χθες, κλαίω εδώ και εβδομάδες γιατί πλησίαζε το τέλος μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν όμως τα 5 καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Θα έχω πάντα τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην καρδιά μου και δεν πρόκειται να τον ξεχάσω», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και η διοίκηση του συλλόγου του ετοίμασε ειδική βράβευση για την πολυετή προσφορά του.

Ο Διευθυντής αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, βραβεύει τον Άξελ Γιάκομπσεν. (EUROKINISSI)
Ο Άξελ Γιάκομπσεν φιλάει το τελευταίο τρόπαιο που κατακτά ως παίκτης και αρχηγός του Παναθηναϊκού, πριν το σηκώσει στον αέρα. (EUROKINISSI)
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Παναθηναϊκός, αφού μετά το Σούπερ Καπ κατέκτησε και το Λιγκ Καπ. (EUROKINISSI)
Το… Last Dance του Άξελ Γιάκομπσεν με την πράσινη φανέλα. (EUROKINISSI)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ