Ο Ολυμπιακός τίμησε Χριστοφιδέλη και Στεφάνου (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός τίμησε Χριστοφιδέλη και Στεφάνου (ΦΩΤΟ)

Ο νυν προπονητής και βοηθός της Κηφισιάς πριν την αναμέτρηση στο “Μελίνα Μερκούρη”, τιμήθηκαν από τη διοίκηση των “ερυθρολεύκων” για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Σε μια όμορφη κίνηση προέβη η διοίκηση του Ολυμπιακού πριν από τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Κηφισιά για τα προημιτελικά του League Cup “Νίκος Σαμαράς”. Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” πριν από το ματς με την ομάδα των βορείων προαστίων στο “Μελίνα Μερκούρη”, τίμησαν τον Κώστα Χριστοφίδελη και τον Γιώργο Στεφάνου για την προσφορά τους στον σύλλογο.

Ο νυν προπονητής και ο νυν βοηθός της Κηφισιάς, υπηρέτησαν τον σύλλογο του Πειραιά ως αθλητές και ο Ολυμπιακός… ανταπέδωσε για την προσφορά τους. Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αγωνίστηκε τρεις διαφορετικές περιόδους με τα “ερυθρόλευκα”. Η πρώτη ήταν από το 1995 μέχρι το 2009, η δεύτερη από το 2012 μέχρι το 2015 και η τρίτη από το 2017 μέχρι το 2019.

Ο Γιώργος Στεφάνου από τη μεριά του, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-2010, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η θητεία του από το 2012 μέχρι το 2015 και η τελευταία από το 2016 μέχρι και το 2019. //

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ