Μούχλιας: «Η νίκη είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και στον Έβρο που υποφέρουν»

 

Ο Έλληνας διεθνής μετά την επικράτηση της “γαλανόλευκης” επί της Πορτογαλίας, στις δηλώσεις του, αφιέρωσε τη νίκη στην πατρίδα που υποφέρει από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών γύρισε… από την κόλαση κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και νίκησε με 3-2 σετ.

Το καλύτερό του παιχνίδι με τη γαλανόλευκη φανέλα πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μούχλιας, ο οποίος στις δηλώσεις του, αφιέρωσε τη νίκη στην Ελλάδα και στον Έβρο, που υποφέρουν τις τελευταίες εβδομάδες με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μούχλιας:

«Ξέραμε ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ. Ξέραμε ότι έπρεπε να νικήσουμε αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε. Μπήκαμε αποφασισμένοι παρόλο που χάσαμε τα δύο πρώτα σετ. Όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και φύγαμε με τη νίκη κόντρα σε μία πολλή καλή ομάδα. Αυτή τη νίκη θέλω να την αφιερώσω όπως και όλη η ομάδα στην Ελλάδα και στον Έβρο που τις δύο τελευταίες εβδομάδες υποφέρουν με τις καταστροφικές πυρκαγιές. Παρόλο που βρισκόμαστε στο ευρωπαϊκό παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις και το μυαλό μας είναι στους ανθρώπους που παλέυουν όλη μέρα και όλη νύχτα για να σώσουν τις περιουσίες τους».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ