Με Έλληνες διαιτητές το πρώτο… ευρωπαϊκό ντέρμπι αιωνίων

 

Ρέφερι από την χώρα μας εμπιστεύτηκε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ, για τον πρώτο… ελληνικό ημιτελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Έλληνες διαιτητές όρισε η ευρωπαϊκή ομοσπονδία βόλεϊ, για τον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο κλειστό του Ρέντη.

Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και δεύτερος ο Νίκος Φραγκάκης. Η Volley League μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Να σφυρίξουν διαιτητές σε αγώνες ομάδων από την ίδια χώρα είναι κάτι σπάνιο και έχει συμβεί στο παρελθόν σε αγώνες μεταξύ Ιταλικών ομάδων.

Πρόκειται για άλλη μία επιβράβευση της Ελληνικής διαιτησίας, με τους Έλληνες ρέφερι να έχουν αποδείξει επί σειρά ετών ότι μπορούν να διαχειριστούν αγώνες με ιδιαίτερες συνθήκες, με την πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (C.E.V.), κ. Ζόριτσα Μπιέλιτς να δείχνει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της προς τους Έλληνες διαιτητές, οι οποίοι θεωρούνται από τους κορυφαίους της Ευρώπης και του κόσμου».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ