Μαϊκόν: Aναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής

 

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός της Κηφισιάς ήταν ο καλύτερος παίκτης της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του επί του Φοίνικα στη Σύρο.

Ο Μορέιρα Μαϊκόν ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ στη Σύρο με 3:2 σετ. Ο αγώνας έγινε στο γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας της Σύρου.

Ο Μορέιρα Μαϊκόν σημείωσε 15 πόντους. Είχε 12 στις 13 τελειωμένες επιθέσεις, δηλαδή, ποσοστό 92%. Επίσης είχε 2 πόντους από μπλοκ, 1 άσσος, 2 υποδοχές και μεγάλη συμμετοχή στον αμυντικό τομέα και ειδικά στα κρίσιμα σημεία που έκριναν τον αγώνα. Είναι η πρώτη φορά που ο Μορέιρα Μαϊκόν αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην Ελλάδα.

Είναι η 31η φορά που παίκτης του Α.Ο.Π. Κηφισιάς λαμβάνει διάκριση MVP Βίκος Cola από τότε που η ομάδα ανέβηκε στην Volley League. Ο Μορέιρα Μαϊκόν γεννήθηκε 9 Αυγούστου 1994 στη Βραζιλία και έχει ύψος 2 μέτρα. Αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο Μορέιρα Μαϊκόν δήλωσε για την διάκριση του: «Ευχαριστώ πολύ τη Volley League. Η διάκριση είναι αφιερωμένη σε όλη στην ομάδα. Ειλικρινά το εκτιμώ και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στην προπόνηση για το υπόλοιπο της σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι πού δύσκολο και απαιτητικό Σας ευχαριστώ και πάλι. Ραντεβού στο γήπεδο».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ