Τακουρίδης: «Κρατηθήκαμε στα δύσκολα, στόχος πάντα οι τίτλοι» (video)

 

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε ο “Δικέφαλος του βορρά”, ενώ αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει ακόμα μία κατάκτηση Κυπέλλου στο βόλεϊ, επικρατώντας με 3-1 σετ του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων”, Γιάννης Τακουρίδης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο κακό ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Διεκδικούμε πάντα όλους τους τίτλους. Στόχος μας πάντα να τους κατακτούμε, αυτό είναι που πάντα θέλουμε και παλεύουμε. Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, είχαμε την αποτυχία της Ευρώπης, που πιστεύω πως αν παίζαμε όπως τώρα θα μπορούσαμε να συμμετάσχουμε σε έναν τελικό όπως και ο Ολυμπιακός. Έχουμε ανέβει από τον Ιανουάριο και μετά, κρατηθήκαμε στα δύσκολα. Το βόλεϊ είναι άθλημα ψυχολογίας, είναι πολλά που έγιναν και δεν φαίνονται. Από αύριο πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τίποτα δεν τελείωσε σήμερα. Η φιλοξενία στην Καλαμάτα ήταν άψογη, αλλά δικαιούται και η Θεσσαλονίκη να φιλοξενήσει μία διοργάνωση».

Παρακολουθήστε όσα δήλωσε ο Γιάννης Τακουρίδης στην κάμερα της ΕΡΤ:
 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ